Varicelor se întâmplă, atunci cand sangele se acumuleaza in vene, cauzând extinderea acestora și inflamație. Este o afecțiune care afectează nu numai cel care a suferit prin urmare, estetica, dar, de asemenea, provoacă grave neplăceri în viața de zi cu zi, și chiar și în cazuri mai grave, poate duce la punerea în aplicare a activităților de zi cu zi. În ciuda faptului că există anumite recomandări, pentru a preveni de la care apar, în multe cazuri, sunt inevitabile și, prin urmare, în următorul articol unComo vă vom arăta tot ce trebuie să știți pentru a trata varice pe picioare. Cauți!

De asemenea, v-ar putea interesa: Cum pentru a calma durerea varicele de pe picioare

1

În primul rând, trebuie să ia în considerare faptul că cele mai multe medicamente pentru tratarea varicelor concentrează pe ameliorarea simptomelor, acestea pot provoca și pentru a preveni complicații și mai departe, pentru că este pentru ei, pentru totdeauna, nevoie de o operație sau o intervenție minori, care ar trebui să fie efectuate de un medic specialist. Prin urmare, se confruntă cu o alegere de nici un tratament a bolii varicoase, vizita la medic, pentru ca, în funcție de circumstanțele individuale, de tip variz și amplasarea lor, aveți nevoie pentru a determina care este cel mai bun pentru tine o soluție.

2

Pentru a trata varice pe picioare, ca am vorbit deja despre acest lucru, puteți utiliza unele intervenții medicale, cum ar fi laser sau scleroterapia. Prin astfel de metode, ca aceste varice sunt eliminate complet și nu mai apar, în plus, este folosit metoda cea mai potrivită pentru fiecare pacient, în special.

Pe de o parte, cu laser se bazează pe introducerea în fibră optică laser în variz, de a le combina și de a obține, prin urmare, că agenția distrug treptat. Pe de altă parte, scleroterapia constă în injectarea în Venă afectată substanța care acoperă toate fațetele, da, el a pierdut și și-a pierdut rigiditatea. În alte cazuri mai avansate, este posibil ca medicul va fi capabil de a sfătui manual de chirurgie sau o combinație de microchirurgie, în care sunt eliminate numai acele zone afectate prin mai multe incizii mici.

3

Amintiți-vă că doar tu trebuie să recurgă la o operație de recomandarea medicului, și chiar dacă nu puteți elimina-l complet, astfel încât există unele măsuri care pot fi luate în dvs. de zi cu zi, pentru a facilita varicelor și pentru a preveni apariția de noi. Unul dintre ei, și acest lucru este foarte important pentru sănătatea ta, pentru a preveni excesul de greutate, deoarece acest lucru provoacă daune grave tău circulația sângelui, contribuind la formarea varicelor, precum și agravarea celor deja existente. Respecte un regim alimentar echilibrat și încearcă să includă în el produse pentru prevenirea varicelor, care le-ați specificat în acest articol.

4

Practica exercitii fizice, nu mai puțin important decât mâncarea în tratamentul varicelor. Exercitiul contribuie la mobilitatea tuturor mușchilor de la picioare, și previne, de asemenea, fluxul de sânge se va acumula și duce la extinderea venelor. Aflați în următoarele articole din cele mai bune sporturi și exerciții adecvate pentru varice si mai activ!

5

Printre simptome care duc la apariția varicelor, găsim durere, greutate, crampe musculare, furnicături, mâncărime și umflarea, și, dacă doriți, pentru a le permite, puteți utiliza unele metode naturale de tratament eficiente. Evidenția următoarele:

Masaj cu oțet de mere.

Hidromasajul în suflet, alternând se teme de apă și fierbinte.

Folosi pulpa de aloe vera pe zona afectată.

Masaj cu uleiuri esentiale calmante, precum lavanda, rozmarin sau cimbru. Sunt perfecte pentru stimulare circulator.

Aplica comprese din coada-calului.

6

În plus, pentru tratamentul varicelor, este foarte important faptul că, pentru a preveni umflarea și inflamație a altora, de a purta pantofi confortabili, care este larg, evites utilizarea constantă de îmbrăcăminte prea puternic, păstrați-vă picioarele în mișcare și schimbarea postura, mai ales, când trebuie să fie prea mult timp nemișcat așezat sau în picioare.

7

Acest articol are doar scop informativ, în unComo.com nu avem dreptul de a prescrie nici un tratament nu efectueze nici un diagnostic. Vă invităm să consultați medicul în cazul în care aduni toate condițiile sau disconfort.

Dacă doriți să citiți mai multe articole similare, Cum de a trata varice pe picioare, am recomandăm să vă pentru a intra în categoria noastră de Sănătate a Familiei.